Politica De Retur

Cum pot returna un produs achizitionat de pe flows.ro?

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau prin telefon comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Articolul 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. flows.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Conform O.U.G. 34/2014, Articolul 16, litera E, nu se incadreaza la drept de retur produsele de uz intim (vibratoare, bile vaginale, dildo-uri, lenjerie, accesorii) desigilate, din motive de protectie a sanatatii sau din motive ce tin de igiena.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati acest FORMULAR DE RETUR in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Ulterior trimiterii formularului veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru a stabili pasii care trebuie urmati pentru finalizarea returului. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

flows.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare. In acest caz cheltuielile de transport retur vor fi suportate de client.

Flows
Logo
Shopping cart